Stuur ons het dak op!

Naar de kapper gaan is er momenteel even niet bij, maar misschien is er dan wel tijd om eens even stil te staan bij de conditie van uw dak. Het dak vormt de eerste beschermlaag van uw woning. Het is daarom zeer belangrijk dat deze altijd waterdicht, winddicht en geïsoleerd blijft. Maar wanneer is uw dak voor het laatst geïnspecteerd?

Kleine beschadigingen aan het dak kunnen grote problemen veroorzaken waaronder schimmelplekken, tocht, klamme temperatuur in de woning of vocht in de woning.

Het dak krijgt ook ontzettend veel te verduren. Maar liefst 365 dagen per jaar moet het dak dealen met fel zonlicht, harde wind, storm, regen- en hagelbuiten. Wanneer een dak niet regelmatig wordt onderhouden, kan houtwerk afbladderen, loodwerk kapotgaan, goten gaan lekken, kunnen er scheurtjes in de dakbedekking ontstaan en kunnen dakpannen beschadigen of verschuiven. Nee, van die gedachte wordt niemand vrolijk, en al helemaal niet van de eventuele gevolgen. Ons advies: laat het dak om de zoveel tijd grondig inspecteren om drama’s te elimineren.

Neem gerust contact met ons op voor een snel en betrouwbaar advies.