Bouwbedrijf van Bruggen

Bouwbedrijf van Bruggen is een professionele onderneming, die graag uw werkzaamheden voordelig uitvoert. Ons bouwbedrijf in Haarlem is inmiddels uitgegroeid tot een zeer solide en vertrouwde onderneming met een uitstekende reputatie. We verzorgen talloze diensten voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Waarom u ons bouwbedrijf in Haarlem en omstreken inschakelen bij verbouwingen?

  • Wij nemen met de klant het werk op;
  • Wij benoemen alle te gebruiken materialen vooraf in een offerte;
  • Er wordt in overleg met u een tijdsplanning gemaakt;
  • Bij ons staan service, kwaliteit en continuïteit hoog in de vaandel;
  • Wij maken de te maken kosten inzichtelijk;
  • U heeft geen extra kosten voor het huren van evt. steigers of ander groot materiaal.

Met ons bouwbedrijf weet u precies waar u aan toe bent. We zijn ook lid van Bouwend Nederland.

Inmiddels is de 2e generatie van start gegaan in ons bouwbedrijf. De heer A.T.H. van Bruggen is in 2023 met pensioen gegaan. Zijn zoon Mical heeft het stokje na vele jaren samen te hebben mogen werken overgenomen.

Kwaliteit en vakkennis verzekerd bij Bouwbedrijf van Bruggen

Als bouwbedrijf in Haarlem en omstreken hebben wij een uitstekende reputatie. Wij zijn een professioneel en vakbekwaam bouwbedrijf, dat graag uw werkzaamheden voordelig uitvoert. Bouwbedrijf van Bruggen bestaat al sinds 1978. Sindsdien voeren wij verscheidene werkzaamheden uit voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Bouwbedrijf van Bruggen is specialist in verbouwingen, renovaties, restauraties, aanbouw, uitbouw en het uitvoeren van onderhoud en het isoleren van woningen. Bij ons bouwbedrijf in Haarlem zijn complete verbouwingen het ontwerpen tot het afwerken van de verbouwing. Dit doen wij met veel vakkennis en vakbekwaam personeel. Ieder lid van ons team heeft een eigen specialisme. Wij begeleiden en coördineren uw werkzaamheden van A tot Z.

Bent u op zoek naar een vertrouwd en deskundig advies voor uw werkzaamheden? Wij staan altijd voor u klaar. U kunt ons contactformulier invullen of ons bellen.

bouwbedrijf haarlem