Lente, dat betekent: het buitenschilderwerk aanpakken!

Het is lente, heerlijk toch. De zon laat zichzelf vaker en langer zien. De vogeltjes fluiten, alles bloeit, buiten ruikt het naar vers gemaaid gras en… het schilderwerk is aan nieuwe laag verf toe!

In de lente nemen we onze woning zowel van binnen als van buiten flink onder handen. De woning laten schilderen biedt tal van voordelen. Alles ziet er strak en netjes uit en de waarde blijft op peil of wordt meer. Bovendien is de woning beschermd tegen de minder gunstige jaargetijden waarin we te maken hebben met regen, storm en hagel.

Natuurlijk kunt u zelf de kwast pakken, maar realiseer u wel dat goed schilderen absolute vakmanschap vereist. Bij ons kunt u terecht voor het laten schilderen van zowel uw woning als uw bedrijfspand. Wanneer het schilderwerk vakkundig wordt aangepakt, heeft u er de komende vijf tot zeven jaar gen omkijken naar. Houtrot wordt vervangen en voor u het weet oogt het pand weer als NIEUW.

Onze professionals weten precies welke materialen ze dienen te gebruiken en hoe de ondergrond dient te worden behandeld. Bij woningen ouder dan twee jaar valt u bovendien in een laag btw-tarief van 9%. Dit tarief is alleen voor de arbeid die uitgevoerd wordt en niet voor het materiaal. Vanaf 1 januari 2019 is dit lage btw-tarief ingegaan.