Kwaliteit en vakkennis verzekerd

Als bouwbedrijf in Haarlem en omstreken hebben wij een uitstekende reputatie. Wij zijn een professioneel en vakbekwaam bouwbedrijf, dat graag uw werkzaamheden voordelig uitvoert. Bouwbedrijf van Bruggen bestaat al sinds 1978 check this link right here now. Sindsdien voeren wij verscheidene werkzaamheden uit voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Bouwbedrijf van Bruggen is specialist in verbouwingen, renovaties, restauraties, aanbouw, uitbouw en het uitvoeren van onderhoud en het isoleren van woningen. Bij ons bouwbedrijf in Haarlem zijn complete verbouwingen het ontwerpen tot het afwerken van de verbouwing. Dit doen wij met veel vakkennis en vakbekwaam personeel. Ieder lid van ons team heeft een eigen specialisme. Wij begeleiden en coördineren uw werkzaamheden van A tot Z.

Ons werkgebied is regio Aalsmeer, Aerdenhout, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Velsen, Velserbroek, Zandvoort en Zwanenburg

Bent u op zoek naar een vertrouwd en deskundig advies voor uw werkzaamheden? Wij staan altijd voor u klaar. U kunt ons contactformulier invullen of ons bellen op nummers 023-5390270 of 06-53421274. U vindt ons kantoor en werkplaats aan de Oosterstraat 1C/ B in Haarlem.