Isoleren geeft de woning meer waarde

De zomer zit er weer op mensen. We gaan weer richting dikke jassen, onstuimig weer en de kachel moet aan. Om het thuis zo aangenaam als mogelijk te hebben, is het belangrijk dat de woning goed geïsoleerd is.

Hoe zit dat met uw woning? Veel warmte kan verloren gaan via de ramen, de muren en het dak. Veel huizen hebben een geïsoleerd dak, maar zijn verder niet geïsoleerd. Dat is jammer, want door slechte isolatie verliezen we ontzettend veel kostbare warmte.

Dat zien we bovendien terug op de energierekening. Want een niet goed geïsoleerde woning heeft nu eenmaal hoge stookkosten. Onnodig eigenlijk. Wanneer een huis slim wordt geïsoleerd, kan dat in de toekomst flink wat geld opleveren. Er kan tot maar liefst 30% worden bespaard op de gasrekening. Dat klinkt best zonnig, toch?

Door de woning met zorg te laten isoleren en dan denken we bv aan vloerisolatie, isolatie van het dak en spouwmuurisolatie, wordt het thuis heel comfortabel qua temperatuur. De kou blijft buiten.

Het is een eenmalige investering, maar wel eentje die zichzelf snel terugverdient. Bovendien krijgt de woning een waardevermeerdering. Wij vertellen u er graag meer over.

www.vanbruggenbouwbedrijf.nl

© 2021 - Van Bruggen Bouwbedrijf