Huis isoleren, is slim investeren!

Een woning kan altijd verbeterd worden. Een verstandige keuzen is te investeren in goede isolering.  Een goed geïsoleerd huis of bedrijfspand is meer waard, dan een niet goed (of minimale) geïsoleerde ruimte.

Als een woning of pand niet optimaal geïsoleerd wordt, zal er altijd onnodig veel warmte verloren gaan. Dat is oprecht zonde. Verstandige isolatie is een perfecte investering, die zichzelf zonder moeite, vrij snel terugverdient. Hoe beter een pand geïsoleerd is, hoe minder energie er nodig is. Na het isoleren ontstaan er veel voordelen, waaronder: daling stookkosten, minder tot geen vochtproblemen, het is beter voor het milieu en waardevermeerdering van de woning. Bovendien kunt u in aanmerking komen voor een subsidieregeling. 

Isolatie kan op verschillende plekken in het pand aangebracht worden. Te denken valt aan: zolder, dakisolatie, gevelisolatie, kruipruimte isolatie en vloerisolatie. Het geïnvesteerde bedrag wint u gemiddeld tussen de vijf en acht jaar terug. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Wij vertellen u er graag meer over.