Een jaarlijkse dakinspectie is een must

Een jaarlijkse dakinspectie is een must

Niet alle huiseigenaren denken eraan om jaarlijks het dak van de woning te inspecteren. Overigens zou dat eigenlijk wél moeten. Wie het zelf niet doet kan gelukkig een beroep op een ervaren dakspecialist doen. U kunt voor het laten nalopen van de dakgoten en het dak, uiteraard een beroep op ons doen. Wij hebben jarenlange ervaring en al ontelbaar veel daken geïnspecteerd en gerepareerd.

Waarom we op dakinspectie hameren, is het volgende: het dak krijgt 365 dagen per jaar, 24 uur per dag veel te verduren. Is het geen felle zon, dan is het sneeuw, storm of flinke hagelstenen. En wat dacht u van de hevige regenpartijen, die komen in ons land steeds vaker voor met alle gevolgen van dien. Wanneer scheurtjes of lekkages niet tijdig worden gerepareerd kunnen kleine problemen grote drama’s worden. Voorkomen is sowieso beter dan genezen! Maar, wanneer is uw dak voor het laatst gecontroleerd?

Ons advies: doe het jaarlijks of veiliger nóg laat de dakinspectie één keer per jaar door een professional uitvoeren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.