Bouwen of verbouwen? Maak een stappenplan!

Wanneer u iets wilt laten bouwen of verbouwen, is het raadzaam vooraf een stappenplan op te stellen. Wij van van Bruggen Bouwbedrijf adviseren u als volgt te werk te gaan:

  1. Bedenk goed wat u wilt. Wanneer u ons voor een verbouwing, renovatie of onderhoud inschakelt, is het handig als u ons kunt vertellen wat uw wensen zijn. Welke materialen u graag in uw huis hebben en wat uw budget zal zijn?
  2. Vraag een offerte aan. Afhankelijk van hoeveel informatie u ons kan bieden, kunnen wij u een zeer gedetailleerde offerte aanbieden.
  3. Nadat de offerte goed is gekeurd, nemen we samen het ‘definitieve plan’ door. Ook kunnen wij u in dit stadium nog uitgebreider adviseren over de te gebruiken materialen.
  4. Indien nodig dienen er vergunningen aangevraagd te worden. Ook hierbij kunnen wij u werk uit handen nemen.
  5. Bepaal voor u zelf hoe u de klus gaat financieren. Als u geld voor een verbouwing leent, mag u de rente die u hierover betaalt aftrekken.
  6. In deze fase komt het neer op ‘de uitvoering’. Wij vinden het vanzelfsprekend dat wij in deze fase regelmatig contact met u hebben en gemaakte afspraken nakomen.
  7. We maken een afspraak voor de oplevering en lopen deze op de gemaakte datum samen na.