Aannemer Haarlem

Zoekt u een aannemer in Haarlem en omstreken die uw woning kan verbouwen? U kunt kiezen tussen veel aannemers in Haarlem. Bouwbedrijf van Bruggen is echter voor u het juiste adres. Wij zijn een professionele onderneming, die graag uw werkzaamheden voordelig uitvoert. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een zeer solide en vertrouwde onderneming met uitstekende reputatie. We voeren als aannemer totale en gedeeltelijke verbouwingen en renovaties uit voor onder meer woningen, aanbouwen, keukens, badkamers, dakkapellen, kozijnen, ramen en deuren en het isoleren van woningen.

Wij verzorgen als bouwbedrijf en als aannemer in Haarlem en omstreken talloze diensten voor particulieren, bedrijven en instellingen. Bouwbedrijf van Bruggen is lid van Bouwend Nederland.

Wilt u meer informatie over onze diensten als aannemer in Haarlem en omstreken? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen of ons contactformulier invullen.

Complete verbouwingen door een van de beste aannemers uit Haarlem

Als aannemer in Haarlem hebben wij een ruime ervaring en een uitstekende reputatie. We worden niet voor niets een van de beste aannemers genoemd uit Haarlem. We zijn in 1978 begonnen en zijn ondertussen uitgegroeid tot een bouwbedrijf dat diverse diensten levert. Als u ons inschakelt als aannemer in Haarlem en omstreken maakt u de juiste keuze. We werken uitsluitend met vakbekwaam en goed opgeleid personeel, dat beschikt over ruime ervaring. Ieder lid van ons team heeft zijn eigen specialisatie. Uw verbouwing werkzaamheden worden door ons professioneel uitgevoerd en van A tot Z begeleid en gecoördineerd.

Bouwbedrijf van Bruggen als uw aannemer in Haarlem en omstreken geeft u diverse voordelen:

  • Wij nemen met de klant het werk op;
  • Alle te gebruiken materialen worden benoemd in een offerte;
  • De tijdsplanning wordt beschreven in overleg met u;
  • Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in de vaandel;
  • Transparantie in de te maken kosten;
  • U weet precies waar u ons aan toe bent!

Bent u op zoek naar een vertrouwd en deskundig advies voor uw werkzaamheden? Wij staan altijd voor u klaar. U kunt ons contactformulier invullen of ons bellen . U vindt ons kantoor en werkplaats aan de Oosterstraat 1C/ B in Haarlem.